Hjælp på jagten

Alle jægernes største frygt er at komme til skamskyde et dyr på jagten. Det er derfor, at man har schweisshunde. Her på hjemmesiden kan man finde alle de oplysninger, der kan hjælpe en jæger, og information, som man burde vide som jæger, inden man tager afsted. Man kan på hjemmesiden finde alle telefonnumre, som man skal bruge, hvis man kommer til at ramme forkert på jagten og får brug for en schweisshund til at hjælpe med at finde vildtet, inden det lider for meget.
Man vil finde links med relevante oplysninger om uddannelsen som schweisshundefører, og hvad man skal gøre, hvis man skulle få brug for deres service, noget som ingen håber sker. På hjemmesiden kan man finde en liste, hvor man kan finde den nærmeste schweisshundefører, så man hurtigt kan få sat eftersøgningen af vildtet i gang og dermed undgå, at det lider eller løber ud på veje.

Man vil også finde relevante oplysninger om gældende lovgivning på området, og hvad man som jæger er forpligtet til at gøre, hvis uheldet er ude, og man kommer til at anskyde et stykke klovbærende vildt. Det er nemlig jægerens ansvar, og man skal som jæger overholde alle de regler og regulativer, der findes på området, også når det gælder brugen af schweisshunde, og den service som de og deres fører tilbyder.

Man vil desuden finde spændende billedereportager, videoer og relevante artikler, der fortæller om schweisshunden, hvad dens opgaver er, og hvordan den bliver trænet til at hjælpe dig.
Hjemmesiden vil vise dig alle de små fifs, der findes, hvis man kommer til at skamskyde noget vildt, og hvad en jæger selv skal og kan gøre, inden man kontakter schweisshundeføreren.